Ім’я Антоніо Страдіварі (1644–1737) стало легендарним у світі музики. Його скрипки, віолончелі та альти настільки цінуються за майстерність і чистоту звучання, що багато з них отримали власні назви. Один з інструментів, наприклад, відомий як “Месія-Салабу Страдіваріус”. Коли на ньому зіграв скрипаль Йозеф Йоахім (1831–1907), він сказав: “Я знову і знову згадую звучання цього унікального інструмента, з його мелодійністю і величністю”.

Втім навіть ім’я і звучання інструментів Страдіварі не можна порівняти з працею набагато величнішого Майстра. Упродовж усієї історії Бог богів називає Себе Ім’ям, яке вище за всі інші імена. Він хоче, аби ми визнавали, цінували і прославляли Його мудрість та діла під звуки музики (Вих. 6:1; 15:1-2).

Однак цей вияв сили у відповідь на благання страждаючого народу був лише початком. Хто б міг передбачити, що одного дня через слабкість розіп’ятих рук Бог залишить спадщину вічної і безмежної цінності? Хто б міг провістити дивовижу і велич музики, яка звучатиме в Ім’я Того, Хто помер, понісши покарання за наші гріхи і провини, щоб показати, як сильно Він нас любить?
Яким чином рука Майстра формує ваше життя, аби ви носили Його Ім’я? Що Він сьогодні робить, аби нагадати вам, що ви Його дитя?

Прочитайте брошуру “Обітниці Божі”.
Отче Небесний, будь ласка, працюй в нас і через нас, аби інші побачили, що ми усім завдячуємо Тобі.


Ім’я Антоніо Страдіварі (1644–1737) стало легендарним у світі музики. Його скрипки, віолончелі та альти настільки цінуються за майстерність і чистоту звучання, що багато з них отримали власні назви.