Saturday, February 11, 2017

Хліб Наш Насущній - Він стільки зробив для нас!

Читати: Луки 8:1-8 | Біблія за рік: Левит 13 ; Матвія 26:26-50

А ви, як у всім… щоб збагачувались ви і в благодаті оцій. — 2 Коринтян 8:7

Хлопчику було лише вісім років, коли він об’явив Уоллі, другу своїх батьків: “Я люблю Ісуса і хочу колись служити Богу в заокеанських країнах”. Хлопчик зростав на очах Уоллі, і той молився за нього протягом десяти років. Коли потім цей юнак звернувся до однієї місії з бажанням їхати до Малі, Уоллі сказав йому: “Час прийшов! Багато років тому, коли ти сказав про свою мрію, я інвестував для тебе деяку суму грошей і чекав на цю радісну новину”. Серце Уоллі було відкрите для людей і для того, щоб Блага Звістка стала відомою ще багатьом.

Ісус та Його учні потребували фінансової підтримки, коли подорожували від міста до міста, від селища до селища, звіщаючи людям Євангеліє Царства (Лк. 8:1-3). Деякі жінки, яких Христос звільнив від злих духів, допомагали їм матеріально – “маєтком своїм служили” (Лк. 8:3). Серед них була Марія Магдалина, з якої було вигнано сім демонів. Інша жінка, Іванна, була дружиною високого посадовця з Іродового двору. Нічого невідомо про Сусанну й “багатьох інших” (Лк. 8:3), але ми розуміємо, що Ісус колись задовольнив їхні духовні потреби, і тепер вони служили Йому та учням своїми фінансовими ресурсами.

Просімо ж Бога показати нам, як можемо і ми послужити іншим.


Як би ви могли сприяти донесенню звістки про спасіння до людей вашої місцевості та всього світу? Розкажіть кому-небудь про те, що Ісус зробив для вас. Напишіть кому-небудь підбадьорюючого листа. Допоможіть фінансово якомусь місіонеру. Моліться за інших!

Ісус віддав нам усе, тому й заслуговує на все.

Автор Енн Сітас

© 2017 Хліб Наш Насущній

No comments:

Post a Comment