Tuesday, July 11, 2017

Хліб Наш Насущній - У Божій присутності

https://ukrainian-odb.org/2017/07/12/%d1%83-%d0%b1%d0%be%d0%b6%d1%96%d0%b9-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%83%d1%82%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d1%96/
Читати: Євреїв 4:14-16
Біблія за рік: Псалми 4−6 ; Дії 17:16-34


А я, близькість Бога для мене добро, на Владику, на Господа свою певність складаю. — Псалом 72:28

Одна жінка дуже хотіла помолитись. Схиливши коліна, вона обхопила руками стілець і зі сльозами сказала: “Мій дорогий Небесний Отче, сядь, будь ласка, на цей стілець. Нам з Тобою потрібно поговорити!” Потім, дивлячись на порожній стілець, почала молитись. Цим вона продемонструвала віру в присутність Господа. Вона уявляла, що Він сидить на стільці поруч, і вірила, що Він чує її прохання.

Час проведений з Богом – то важливий момент, коли ми спілкуємося зі всемогутнім Творцем. Бог приходить до нас, коли ми приходимо до Нього – відбувається взаємне наближення (Як. 4:8). Господь запевняє нас: “І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку!” (Мт. 28:20). Наш Небесний Отець постійно чекає на нас. Він завжди готовий вислухати наші молитви, прохання і благання.

Інколи нам дуже важко молитись через втому, сонливість, нездужання або слабкість. Але Ісус Христос співчуває нам, навіть коли ми немічні або змагаємося зі спокусою (Євр. 4:15). Отже, “приступаймо з відвагою до престолу благодаті, щоб прийняти милість та для своєчасної допомоги знайти благодать” (Євр. 4:16).

Господи, дякую за те, що можу завжди молитись до Тебе у будь-якому місці, у будь-який час.

Вклади, будь ласка, в моє серце бажання приходити до Тебе. Хочу навчитись наближатись до Тебе з вірою та впевненістю. Щоб отримати духовну допомогу у своєму молитовному житті, читайте брошуру “У Його присутності”.

Бог присутній усюди, доступний у будь-який час і чує нас завжди.


No comments:

Post a Comment